Innhold

Rammebutikken Os

Alt kan rammast inn! Ei god innramming viser fram og beskyttar på same tid dine minner.

Rammebutikken Os er ein fleksibel rammeverkstad med eit stort utval kvalitetslister av syrefrie materialar. Vår kreative stab er på plass for å hjelpa kvar kunde med å finne ei unik innramming til kvart bilete, som passer perfekt der det skal henge.

 

Alt kan rammast inn!

Frimerke, flagg, bringeduk, gitar, krigsmedalje, briller, trommestikker – få det ut av skapet og vis det fram! Ei god innramming viser fram og beskyttar på same tid dine minner.

 

OPPHENG

Veggdekorering er også å henge opp bilete og andre dekorasjonar på ein trygg og usynleg måte.  Arti Teq tilbyr løysingar for forskjellige opphengsbehov. Systemet består av ei opphengsskinne med snorer og justerbare krokar, og kan monterast både på vegg og i tak. Me har også ei skinne med integrert belysning, ei som kan kombinerast med profilerte taklister, og skinner som er integrert i en senka himling.

 

KUNSTNARMATERIELL

No er me i ferd med å fylla butikken med kunstnarmateriell, som olje-og akrylmåling, lerret og lerretsplater, penslar, medium og mykje anna. Utøvande kunstnarar og amatørar, skular og institusjonar i regionen vil etter kvart finne alt dei treng hjå oss.

T: 56 30 10 15

Landboden 17, 5200 Os

Følg oss gjerne på Instagram:

framed_by.as

Opningstider:

Mandag til fredag: 10 -17

Lørdag: 10 – 15

Breadcrumb

filtersider