Innhold

Kulí

Cafe på Osøyro

Kaféen som til liks med namnesøstera si, sausen Coulis, løfte kvar oppleving rundt mat. Begge inneheld eit utmerkt mangfald som forsterkar samspill og utfordrar det daglegdagse. Matopplevingar og verda er definitivt betre med coulis – og Kulí.

Kulí er ein del av Asvo Bjørnafjorden, som er den bedrifta i Bjørnafjorden Kommune som driv med tilrettelagt arbeid innanfor tiltaka Varig Tilrettelagt Arbeid (VTA) og Arbeidsforberedende trening (AFT). Vi tilbyr òg arbeidsevnekartleggning. Vi har eitt godt og tett samarbeid med Vestland Fylkeskommune, der elevar kan ha delar av skulekvardagen sin hos oss.

Til dagleg kan bedrifta ha omtrent 90 personar i arbeid. Vi tilbyr arbeid innan tre/snekker arbeid, overflatebehandling, pakking, montering, kantine, kafé og diverse industriproduksjon. Vi jobbar tett med det lokale næringslivet i Os og Fusa, men også bedrifter nasjonalt og internasjonalt. Vi kan tilby utplassering i lokale bedrifter etter avtale. Asvo Bjørnafjorden er opptatt av å forbetre den enkeltes livssituasjon.

T: 908 25 573

» kuli@asvoen.no

Osøyro i Rådhuset

Opningstider:

måndag – fredag:

09:30–16:00

laurdag:

10:00–15:00

søndag:

STENGT

 

» Nettside

» Facebook

Breadcrumb

filtersider